Samen Zorgen voor Beleving

Belevingsgerichte zorg, een trending topic binnen de zorgwereld. Maar wat is belevingsgerichte zorg nu eigenlijk? Iedereen past op zijn eigen manier belevingsgerichte zorg toe en dat is maar goed ook, want een beleving is ook zeer persoonlijk.

Via het Zorg voor Beleving platform willen we jullie een mooi overzicht geven van de laatste trends en topics omtrent het thema belevingsgerichte zorg. We geven je inspiratie door middel van columns en persoonlijke verhalen van personen die op welke manier dan ook betrokken zijn bij de zorg. Een online kennis -en co-creatie platform waar u uw persoonlijke ervaringen kunt uitwisselen, kennis kan delen en discussies kan plaatsen.

Heb jij ook een inspirerend onderwerp voor een blog of column? Neem dan contact met ons op via info@zorgvoorbeleving.nl en dan plaatsen we er een mooi artikel over.

Mandy Meys

Projectmanager Zorg voor Beleving

Ik ben afgestuurd in het vakgebied Event- en Leisuremanagement en heb daarmee al aan vele evenementen mijn bijdrage geleverd. Het leveren van een optimale beleving voor anderen, staat bij mij altijd centraal. Na mijn afstuderen, heb ik ervoor gekozen om het onderwerp beleving op een andere manier vorm te geven, namelijk binnen de zorg. Bij Qwiek heb ik de rol van Public Relations en daarmee probeer ik, bijvoorbeeld middels het Zorg voor Beleving project, ervoor te zorgen dat we met Qwiek bij kunnen dragen aan de belevingsgerichte zorg in zorghuizen. Om de zorg op deze manier een klein beetje beter én leuker te maken.

Geef een reactie