Prijzen 2016-11-09T15:25:17+00:00

Prijzen

Wanneer u deelneemt aan de zorg voor beleving award maakt u op twee manieren kans om in het bezit te komen van een mooie prijs.

De publieksprijs:
Een Qwiek.up

Na uw inschrijving bestaat er de mogelijkheid voor het externe publiek om op uw zorginstelling te stemmen. Genereer zoveel mogelijk stemmen (op uw persoonlijke pagina) en maak kans op de Qwiek.up.

De Qwiek.up is speciaal ontwikkeld voor de belevingsgerichte zorg. Dynamisch zintuigen stimuleren om onder- en overprikkeling te voorkomen en het welzijn van de cliënten te verhogen. Door doelmatig cliënten te prikkelen kan onbegrepen gedrag voorkomen worden. Denk hier bij aan verkramping, fysiek geweld en roepgedrag welke worden tegengegaan door het cognitief stimuleren van cliënten in verschillende stadia van dementie.

Voor meer informatie over de Qwiek.up kijk op www.qwiek.eu/up

De titel: “Meest belevingsgerichte zorginstelling van Nederland”

Wanneer u genomineerd wordt door onze jury en behoort tot de top 3, maakt u kans op de titel “meest belevingsgerichte zorginstelling van Nederland”.  Tijdens het ‘Zorg voor Beleving event’, dat plaats vindt op donderdag 11 mei 2017 in het Efteling theater, krijgen de genomineerden een laatste opdracht voorgelegd met betrekking tot belevingsgerichte zorg. De eindbeoordeling van de jury vindt plaats op basis van deze opdracht en wijst de winnaar van de ‘Zorg voor Beleving Award’ toe.

Niet alleen krijgt u de eervolle vermelding, maar ontvangt u ook een op maat gemaakte award. Daarnaast gaat de titel gepaard met media -en persaandacht en een mooi prijzenpakket die u helpen om de belevingsgerichte zorg binnen uw zorginstelling te vergroten.